Rekisteriseloste

 

Rekisteriseloste
 
Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.
 
REKISTERINPITÄJÄ
 
Activergo Oy (Y-tunnus: 2490734-4)
Maapallonkatu 8G
02210, Espoo
 
REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
 
Heikki Lehmuskoski
Sähköposti heikki.lehmuskoski@activergo.fi
 
REKISTERIN NIMI
 
Activergo Oy:n asiakasrekisteri
 
REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
 
Henkilö on rekisteröitynyt Activergo Oy:n asiakkaaksi tai ostanut Activergo Oy:stä tuotteita.
 
REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
 
Rekisterin käyttötarkoitus on Activergo Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Activergo Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
 
Rekisterin tietoja voidaan käyttää Activergo Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.
 
Activergo Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Activergo Oy:lle, sähköpostitse myynti@activergo.fi tai suoraan rekisterinhoitajalle.
 
REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
 
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten Postin seurantatiedot
 
TIETOJEN LUOVUTUS
 
Tietoja ei luovuteta Activergo Oy:n ulkopuolelle.
 
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.
 
REKISTERIN SUOJAUS
 
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Activergo Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Activergo Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

Jatkuva liike

Tutkimusten mukaan jo pieni liike aktivoi koko kehoamme – mieltä ja kehoa. Aktivointi onnistuu yksinkertaisesti vaihtamalla normaali toimistotuoli jousituoliin. Jousituolin avulla kehomme pysyy istuessamme jatkuvasti pienessä liikkeessä. Mikä parhainta, aktivoimme koko kehomme, jolloin myös mielemme aktivoituu ja työtehomme kasvaa huomattavasti.

Ota Yhteyttä

0504116243
myynti@activergo.fi

Facebook