Säädettävä jousituoli - pyörivä yläosa

281,48

Veroton: 227,00€

Saatavuus:
1
Tuotekoodi:
2308

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu
Kirjoita arvostelu

Esittely

Jousituolilla istuessa aktivoit kehoasi enemmän kuin ikinä osaat kuvitella. Tuolin aikaansaama liike kehossasi vahvistaa tukilihaksia, kehittää tasapainoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Yhteisvaikutuksena työtehosi kasvaa, pysyt terveempänä ja säästyt monilta istumatyön ongelmilta. Lisää tietoa positiivisista vaikutuksista löydät täältä.

Yli kymmenen kappaleen eriin tilaaja voi ilman lisämaksua valita rungon ja istuinosan värin. Myös asiakkaan yrityksen logo tms. voidaan brodeerata istuinosaan.

Satulaosan materiaalina saatavana erikoistilauksena myös kangas, joka hengittää huomattavasti keinonahkaa paremmin. Kysy lisää myynti@activergo.fi.
 
Takuu tuotteelle 3 vuotta!
 
Tässä tuolissä on pyörivä yläosa, mikä helpottaa työskentelyä mm. L-mallisen työpöydän kanssa. Tämän lisäksi pyörivä yläosa tuo lisäulottuvuuden tuolin liikkumiseen ja lisää entisestään kehon aktiivisuutta!
 

Arvostelut (0)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Huono            Hyvä


Jatka

Kuvat (4)

Avainsanat:

Jatkuva liike

Tutkimusten mukaan jo pieni liike aktivoi koko kehoamme – mieltä ja kehoa. Aktivointi onnistuu yksinkertaisesti vaihtamalla normaali toimistotuoli jousituoliin. Jousituolin avulla kehomme pysyy istuessamme jatkuvasti pienessä liikkeessä. Mikä parhainta, aktivoimme koko kehomme, jolloin myös mielemme aktivoituu ja työtehomme kasvaa huomattavasti.

Ota Yhteyttä

0504116243
myynti@activergo.fi

Facebook