Jousituoli lapsille - pyöreällä istuinosalla

264,12

Veroton: 213,00€

Saatavuus:
3
Tuotekoodi:
2401

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu
Kirjoita arvostelu

Esittely

 

Lapset liikkuvat luonnostaan koko ajan. Lapsen oppiminen on äärimmäisen tehokasta. Huomionarvoista on, että lapsen keho on jatkuvassa liikkeessä ja tutkimusten mukaan liike (laadukkaan ravinnon ja unen kanssa) auttaa mieltä omaksumaan asioita paremmin. Valitettavasti lapsen tullessa kouluikään alamme opettaa häntä "aikuisten tavoille", eli istumaan paikallaan ja olemaan aikuisiksi. Tämän pahempaa karhunpalvelusta on vaikea keksiä. Jousituoli antaa lapselle mahdollisuuden jatkaa liikkumista myös istuessa. Tällä on mm. lapsen keskittymistä parantava vaikutus. Lue lisää täältä.
 
Huom! Lasten jousituoli on täysin musta, pyöreällä istuinosalla oleva jousituoli. Kuvassa olevat tuolit ovat saatavilla erityistilauksesta.
 
Lasten tuoli on valmistettu hieman ohuemmasta teräksestä, jolloin tuolin ominaisuudet on saatu säilymään, vaikka lapsen istuinpaino on pienempi. Lasten pyöreä istuinosalla varustettu malli on karkeasti suunniteltu noin 4 vuodesta ylöspäin.
 
Satulaosan materiaalina saatavana erikoistilauksena myös kangas, joka hengittää huomattavasti keinonahkaa paremmin. Kysy lisää myynti@activergo.fi.
 
Takuu tuotteelle 3 vuotta!
 

Arvostelut (0)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Huono            Hyvä


Jatka

Avainsanat:

Jatkuva liike

Tutkimusten mukaan jo pieni liike aktivoi koko kehoamme – mieltä ja kehoa. Aktivointi onnistuu yksinkertaisesti vaihtamalla normaali toimistotuoli jousituoliin. Jousituolin avulla kehomme pysyy istuessamme jatkuvasti pienessä liikkeessä. Mikä parhainta, aktivoimme koko kehomme, jolloin myös mielemme aktivoituu ja työtehomme kasvaa huomattavasti.

Ota Yhteyttä

0504116243
myynti@activergo.fi

Facebook