Säädettävä taso ja säädettävä jousituoli - Myös koululaisille!

554,28

Veroton: 447,00€

Saatavuus:
1
Tuotekoodi:
2302

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu
Kirjoita arvostelu

Esittely

Hyödynnä tarjouksemme ja uudista työskentely-ympäristösi edullisesti kerralla!

Säädettävä jousituoli ja säädettävä työtaso.

Säädettävä taso mahdollistaa työskentelyn istuen tai seisten. Voit vaihtaa työskentelyasentoa päivän aikana, joten sinun ei tarvitse istua koko työpäivääsi. Säädettävyys mahdollistaa erinomaisen työskentelyasennon jousituolia käytettäessä.
 
Taso on suunniteltu siten, että korkeutta on todella nopea ja helppo säätää. Pyörien ansiosta taso on myös kevyesti siirrettävissä, jolloin esim. koululuokan opetusjärjestystä on helppo muuttaa ja tila on helppo pitää siistinä. Tason saa nopeasti täysin litteäksi, jolloin se on kätevä varastoida tai laittaa väliaikaisesti sivuun.
 
Jousituolilla istuessa aktivoit kehoasi enemmän kuin ikinä osaisit kuvitella. Tuolin aikaansaama liike kehossasi mm. vahvistaa tukilihaksiasi, kehittää tasapainoasi, sekä lisää aineenvaihduntaa. Yhteisvaikutuksina työtehosi kasvaa, pysyt terveempänä ja säästyt monilta istumatyön ongelmilta. Lisää tietoa positiivisista vaikutuksista löydät täältä.

Arvostelut (0)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Huono            Hyvä


Jatka

Kuvat (9)

Avainsanat:

Jatkuva liike

Tutkimusten mukaan jo pieni liike aktivoi koko kehoamme – mieltä ja kehoa. Aktivointi onnistuu yksinkertaisesti vaihtamalla normaali toimistotuoli jousituoliin. Jousituolin avulla kehomme pysyy istuessamme jatkuvasti pienessä liikkeessä. Mikä parhainta, aktivoimme koko kehomme, jolloin myös mielemme aktivoituu ja työtehomme kasvaa huomattavasti.

Ota Yhteyttä

0504116243
myynti@activergo.fi

Facebook