Säädettävä taso ja satulatuoli pyörillä

541,88

Veroton: 437,00€

Saatavuus:
3 - 4 viikkoa
Tuotekoodi:
2304

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu
Kirjoita arvostelu

Esittely

 

Hyödynnä tarjouksemme ja uudista työskentely-ympäristösi edullisesti kerralla!
 
Satulatuoli pyörillä ja säädettävä työtaso.
 
Säädettävä taso mahdollistaa työskentelyn istuen tai seisten. Voit vaihtaa työskentelyasentoa päivän aikana, joten sinun ei tarvitse istua koko työpäivääsi. Säädettävyys mahdollistaa erinomaisen työskentelyasennon satuatuolia käytettäessä.
 
Taso on suunniteltu siten, että korkeutta on todella nopea ja helppo säätää. Pyörien ansiosta taso on myös kevyesti siirrettävissä, jolloin esim. koululuokan opetusjärjestystä on helppo muuttaa ja tila on helppo pitää siistinä. Tason saa nopeasti täysin litteäksi, jolloin se on kätevä varastoida tai laittaa väliaikaisesti sivuun.
 
Tuolin istuinosa on suunniteltu mahdollisimman pieneksi, menettämättä satulatuolin ideaa. Satulan pienuus mahdollistaa myös pienemmän alaristikon käytön, jolloin pyörät eivät tule satulalla liiuttaessa jalkojen tielle. Tuolille on helppo ja nopea istua ja siitä pääsee ylös nopeasti. Tuoli on erityisen hyvä nimenomaan näppärää liikkuvuutta tarvitsevalle. Säätömekanismi on sijoitettu kätevästi satulan etuosan alle. Tuolin erinoimaisen istuinosan vuoksi siinä ei tarvitse olla monimutkaisia säätömekanismeja, vaan "asennus" tapahtuu, kun säädät istumakorkeuden sopivaksi.
.
Tutustu paremmin satulatuoliin pyörillä tästä.
 
 

Arvostelut (0)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Huono            Hyvä


Jatka

Kuvat (3)

Avainsanat:

Jatkuva liike

Tutkimusten mukaan jo pieni liike aktivoi koko kehoamme – mieltä ja kehoa. Aktivointi onnistuu yksinkertaisesti vaihtamalla normaali toimistotuoli jousituoliin. Jousituolin avulla kehomme pysyy istuessamme jatkuvasti pienessä liikkeessä. Mikä parhainta, aktivoimme koko kehomme, jolloin myös mielemme aktivoituu ja työtehomme kasvaa huomattavasti.

Ota Yhteyttä

0504116243
myynti@activergo.fi

Facebook