Satulatuoli pyörillä

244,28

Veroton: 197,00€

Saatavuus:
3 - 4 viikkoa
Tuotekoodi:
2313

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu
Kirjoita arvostelu

Esittely

Tuoli on suunniteltu eityisesti pitäen silmällä terveydenhuollon ammattilaisten vaatimuksia. Satulan pienuus mahdollistaa myös pienemmän alaristikon käytön, jolloin pyörät eivät tule satulalla liu'uttaessa jalkojen tielle. Tuolille on helppo ja nopea istua ja siitä pääsee nopeasti ylös. Tuoli on erityisen hyvä nimenomaan näppärää liikkuvuutta tarvitsevalle. Säätömekanismi on sijoitettu kätevästi satulan etuosan alle. Erinomaisen istuinosansa vuoksi tuolissa ei tarvita monimutkaisia säätömekanismeja, vaan tuoli on käyttövalmis heti kun istumakorkeus on säädetty sopivaksi.

Käytämme tuoleissamme markkinoiden laadukkaimpia pyöriä. Tule kokeilemaan, miten pyörissä voi olla eroja!

Satulaosan materiaalina saatavana erikoistilauksena myös kangas, joka hengittää huomattavasti keinonahkaa paremmin. Kysy lisää myynti@activergo.fi. Keinonahka on materiaalina kestävä ja erittäin helposti siistinä pidettävä.

 
Pieni ristikko (halkaisija 500mm)
 
 
 
Lisäosina saatavana:
 
Jalalla säädettävä satulatuoli, joka on erityisen hyvä tilanteisiin, jossa molempien käsien pitää olla vapaana tuolia säädettäessä.
Jalkatuki, jota käytettäessä vaikka kitaransoitto muuttuu tuolia käytettäessä huomattavasti ergonomisemmaksi.
Selkänoja
Erityiset lisätuet reisille
 

Arvostelut (0)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Huono            Hyvä


Jatka

Kuvat (1)

Avainsanat:

Jatkuva liike

Tutkimusten mukaan jo pieni liike aktivoi koko kehoamme – mieltä ja kehoa. Aktivointi onnistuu yksinkertaisesti vaihtamalla normaali toimistotuoli jousituoliin. Jousituolin avulla kehomme pysyy istuessamme jatkuvasti pienessä liikkeessä. Mikä parhainta, aktivoimme koko kehomme, jolloin myös mielemme aktivoituu ja työtehomme kasvaa huomattavasti.

Ota Yhteyttä

0504116243
myynti@activergo.fi

Facebook